De twee lichamen die woensdag 5 juni in een woning aan de Hooge Wei in Sassenheim werden aangetroffen blijken van een man en een vrouw te zijn. Hoewel hun identiteit formeel nog niet is vastgesteld, gaat de politie er van uit dat het gaat om de 33-jarige bewoner en zijn 23-jarige vriendin. Zij zijn beide door vuurwapengeweld om het leven gekomen.

Volgens de politie zijn er geen aanwijzingen dat er derden zijn betrokken bij het overlijden van de man en de vrouw. Daaruit kan je opmaken dat het hier zéér waarschijnlijk gaat om een moord gevolgd door zelfmoord.

Woensdag 5 juni kwam er rond 19.30 uur melding binnen dat er mogelijk iets niet in orde zou zijn bij een woning aan de Hooge Wei. Agenten gingen snel ter plaatse en troffen in de woning twee lichamen aan. Het gaat om het lichaam van een man en een zwangere vrouw. In de woning was verder niemand aanwezig.

Forensisch rechercheurs hebben woensdag 5 en donderdag 6 juni uitvoerig (sporen)onderzoek gedaan in de woning. Vanochtend hebben tactisch rechercheurs zoeking gedaan in de woning. Daaruit zijn geen aanwijzingen naar voren gekomen die erop wijzen dat er ten tijde van het overlijden van de man en vrouw iemand anders aanwezig was in de woning.

Bron: Politie