Twee personen krijgen geld gouden tip vuurwapengevaarlijke Lucky dodelijke schietpartij Zwijndrecht

De beloning voor de gouden tip in de zoektocht naar Minh Nghia V. alias Lucky wordt uitgeloofd aan twee personen.

De vuurwapengevaarlijke verdachte werd enige tijd gezocht door politie en justitie in verband met een dodelijke schietpartij. Er werd een beloning van 30.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die zou leiden tot de aanhouding of verblijfplaats van Lucky.

Na weken op de vlucht te zijn geweest is V. recent aangehouden. Hij zit vast en zijn voorarrest is verlengd met 90 dagen. Twee tipgevers kwamen met informatie die zeer waardevol bleek te zijn voor het onderzoeksteam. Daarom is volgens een woordvoerder besloten dat beiden een deel van de beloning uitgekeerd krijgen. Inmiddels zijn deze personen hiervan op de hoogte gebracht. Omwille van de privacy en de veiligheid van deze tipgevers kan hier verder geen verdere informatie over worden gegeven.

De politie en het OM zijn nog steeds druk bezig met het onderzoek. De focus ligt nu nog meer op het in kaart brengen van de gebeurtenissen en op personen die de vuurwapengevaarlijke Lucky tijdens zijn vlucht hebben geholpen om uit handen van de politie te blijven.