© Pexels / Pixabay

Twee verdachten aangehouden na aanval op acteur Beverly Hills 90210

De politie van Los Angeles heeft twee verdachten gearresteerd in verband met de aanval op acteur Ian Ziering, bekend van zijn rol in de serie Beverly Hills, 90210. Het gaat om een 20-jarige man en een 40-jarige vrouw, zo meldt TMZ. Ziering werd op oudejaarsavond 2023 aangevallen door motorrijders.

De man is opgepakt voor vandalisme, terwijl de vrouw is aangehouden voor mishandeling. De zaak is nu overgedragen aan het Openbaar Ministerie voor verdere vervolging.

Het incident

Het incident vond plaats in Los Angeles, toen Ziering uit zijn auto stapte nadat deze agressief was benaderd door de motorrijders terwijl hij in de file stond. Hoewel Ziering en zijn 12-jarige dochter, die ook in de auto zat, uiteindelijk ongedeerd bleven, escaleerde de situatie snel.

Ziering beweerde op Instagram dat hij uitstapte om de schade aan zijn auto op te nemen, maar videobeelden laten een ander verhaal zien. Op de beelden is te zien dat Ziering direct op een van de motorrijders afstapt en een confrontatie aangaat. Hij wordt vervolgens aangevallen door meerdere mensen en krijgt een vuistslag in zijn gezicht.

Vervolgstappen

Het is op dit moment niet duidelijk of de politie nog op zoek is naar meer verdachten in deze zaak.

Ziering verwierf bekendheid met zijn rol in Beverly Hills, 90210, dat van 1990 tot 2000 werd uitgezonden. Hij speelde ook in de reboot BH90210 in 2019.