Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Twee verdachten nog gezocht voor steekpartij in theehuis Utrecht

Utrecht – Het onderzoek naar het steekincident op de Marco Pololaan in Utrecht op 22 augustus is nog steeds in volle gang.

De politie is nog op zoek naar mogelijk twee verdachten. Eerder werden al drie verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident.

Het incident vond plaats in de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 augustus. Drie mannen, waarvan één van 31, één van 38 en één van 39 jaar oud en afkomstig uit Utrecht en Nieuwegein, raakten gewond bij de steekpartij. Eén van hen liep ernstige verwondingen op. De slachtoffers werden overgebracht naar een ziekenhuis. Onmiddellijk startte de politie een onderzoek en werden drie mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Het betrof een 62-jarige man en een 41-jarige man uit Utrecht, evenals een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De 37-jarige man liep lichte verwondingen op toen hij probeerde te vluchten voor de politie.

Het onderzoek heeft nu uitgewezen dat er mogelijk nog twee andere verdachten betrokken waren bij het steekincident. De politie roept getuigen op om zich te melden als zij meer informatie hebben over deze verdachten of het incident zelf. Het onderzoek naar deze zaak is nog in volle gang.