Tweede verdachte opgepakt voor poging tot liquidatie op ex-lid Bandidos in Sittard-Geleen

De politie heeft in verband met een poging tot liquidatie op een ex-lid van motorclub Bandidos, een tweede verdachte aangehouden.

Op 12 september 2020 werd de 38-jarige ex-lid van de Bandidos Anthy P. onder vuur genomen terwijl hij in zijn auto zat op de Bradleystraat in Sittard. Omstanders troffen hem toen rond 23.15 uur gewond op de oprit van zijn woning aan. De man overleefde de poging tot liquidatie.

Na onderzoek heeft de politie een eerste verdachte opgepakt. De 35-jarige werd vrijdagmiddag aangehouden in Maastricht. Na de arrestatie is de woning van de man in Maastricht doorzocht. De verdachte zit vast en wordt verhoord.

Na verder onderzoek is nu een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 36-jarige man uit Sittard-Geleen. Hij verbleef in een hotel in de gemeente Sittard-Geleen en is daar aangehouden.

Met de aanhoudingen van deze twee verdachten hoopt de politie meer duidelijkheid te verkrijgen over het motief en/of aanleiding van de poging liquidatie in Sittard. De recherche doet verder onderzoek en sluit meer aanhoudingen in deze zaak niet uit.