Vrijdagochtend heeft de politie twee mannen opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de liquidatie op de 26-jarige Volkan Düzgün. Hij werd op 13 juli 2013 voor zijn woning aan de Scheifelaar in Veghel doodgeschoten.

Eerder werd al een aanhouding verricht in verband met deze zaak. September 2013 werd een 20-jarige man uit Den Bosch aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de liquidatie. Hij zit sindsdien vast.

Vanochtend zijn opnieuw twee aanhoudingen verricht. Het gaat om een 43-jarige man uit Veghel en een 32-jarige man uit Vught. Beide worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Volkan Düzgün. Het onderzoek loopt nog en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Op zaterdag 13 juli 2013 werd de 26-jarige Volkan ‘Beton’ Düzgün voor zijn woning aan De Scheifelaar dood aangetroffen in zijn auto. Volkan bleek te zijn doodgeschoten.

Het slachtoffer werd kortstondig als verdachte gezien in het onderzoek naar de schietpartij bij een kickboksgala in Zijtaart. Daarbij werd Youssef Sabbahi doodgeschoten en raakte zijn broer Nabil zwaargewond.

Voor die schietpartij is inmiddels ook een persoon veroordeeld. Het gaat om Siamak S. die 16 jaar celstraf opgelegd heeft gekregen betreffende de schietpartij. Of de twee zaken met elkaar te maken hebben is niet bekend. De politie behandeld de zaken als twee aparte incidenten.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl