Een chauffeur van taxidienst Uber in New York wordt aangeklaagd voor het ontvoeren en betasten van een vrouwelijke passagier. De man bracht daarna ook nog de rit in rekening.

Uit documenten van de rechtbank blijkt dat de vrouw rond 23.30 uur werd opgepikt in New York. Ze vroeg aan de chauffeur om haar thuis te brengen ongeveer een uur rijden in de plaats White Plains. Toen de vrouw in slaap viel veranderde 24-jarige man de route en reed naar Boston.

Op een gegeven moment schrok de vrouw wakker en bleek de man met zijn hand onder haar shirt te zitten. Hij betastte haar borsten en pakte daarna ook nog haar telefoon af en reed rustig verder. Het slachtoffer werd uiteindelijk langs de snelweg achtergelaten ruim anderhalf uur rijden van de plek waar ze was opgepikt.

Het ergste van alles is ook nog dat de chauffeur het lef had om de rit van rond de 1000 dollar in rekening te brengen en af te laten schrijven. Daarnaast bracht hij ook nog schoonmaak kosten in rekening omdat ze volgens hem had gekotst. Uber heeft de vrouw haar geld direct terugbetaald. De chauffeur riskeert nu een jarenlange celstraf voor zijn bizarre actie.