Papa Steven Padl en zijn dochter Katie. © Politie Wake County

Vader krijgt kind met eigen dochter en wil nu ‘romantisch’ met haar trouwen

Een Amerikaanse vrouw (20) en haar biologische vader (42) zijn aangeklaagd vanwege incest, nadat zij samen een kind kregen en van plan waren zelfs te gaan trouwen.

De 42-jarige Steven Pladl gaf zijn 20-jarige dochter Katie Pladl kort na haar geboorte op voor adoptie. Toen Katie 18 jaar oud was nam haar biologische vader Steven contact met haar op via Facebook. Dat melden Amerikaanse media.

Toen er eenmaal goed contact gelegd was ging het meisje weer bij haar biologische ouders wonen. Die gingen na drie maanden uit elkaar omdat de biologische moder vond dat haar ex te vaak in de kamer van Katie sliep.

Afgelopen jaar kwam de vrouw erachter dat het verder ging dan alleen slapen want haar ex en dochter zouden in verwachting zijn van een kind. Toen ze Steven hiermee confronteerde gaf hij toe van plan te zijn om met zijn eigen dochter te trouwen.

De vader en dochter zijn beide gearresteerd in hun woning in het Amerikaanse Wake County. De moeder van Katie heeft aangifte gedaan van incest. Het stel was ten tijde van de aanhouding samen met een baby van vier maanden oud. Het stel wordt beschuldigd van incest en overspel en riskeert jaren cel.