Vader opgepakt na aantreffen tientallen botbreuken in lichaam twee maanden oude baby

Een vader is in de Verenigde Staten aangehouden en aangeklaagd nadat er maar liefst dertig botbreuken werden aangetroffen bij zijn twee maanden oude baby.

Het kindje werd begin augustus door de moeder overgebracht naar het ziekenhuis omdat het jongetje moeite had met het bewegen van zijn linkerarm. Daarop werd er een onderzoek ingesteld en toen de situatie verergerde bleek dat het kind een botbreuk had in zijn arm.

Na verder onderzoek bleek de twee maanden oude baby maar liefst dertig fracturen te hebben in zijn lichaam. Enkele waren al in het proces van genezing. De doktoren stelden vast dat er naar alle waarschijnlijkheid sprake was van kindermishandeling en schakelden de autoriteiten in.

De vader van de baby, de 23-jarige Fredy Josue Gonzales Guevara, is aangehouden op verdenking van zware kindermishandeling. De man heeft geen duidelijke verklaringen afgelegd en veranderd constant zijn verhaal. De man zit nu vast op verdenking van mishandeling en zijn borgsom is vastgesteld op een kwart miljoen dollar.