Vader vastgezet na zwaar mishandelen en schieten op man (20) in slaapkamer 14-jarige dochter

In de Verenigde Staten is een vader vastgezet die een man zwaar heeft mishandeld nadat hij hem aantrof in de slaapkamer van zijn 14-jarige dochter.

De 41-jarige Ismael Casillas uit Georgia trof op 4 juli de 20-jarige Keywontrezes Humphries in de kamer van zijn dochter in hun huis in Coweta County. De vader was woest en sloeg erop los. Humphries werd bij zijn nek gegrepen waarna meerdere tanden uit zijn mond werden geslagen. Het ‘slachtoffer’ sprong op een gegeven moment uit het raam om te ontsnappen aan de woeste vader.

Buiten ging de mishandeling verder en Casillas had inmiddels ook een vuurwapen in zijn handen. Na het uitdelen van nog meer klappen wist de 20-jarige ‘vriendje’ van zijn dochter te ontsnappen. De vader loste nog wat schoten op straat maar Humphries werd hierbij niet geraakt. Na de melding is de politie ter plaatse gekomen voor een onderzoek. De vader is nu aangehouden en vastgezet voor de zware mishandeling. Het in elkaar geslagen slachtoffer is zelf ook opgepakt op verdenking van misbruik van een minderjarige.