Vader veroordeeld voor seksueel misbruik van twee dochters

In het Franse Amiens heeft een rechtbank een man veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf voor het seksueel misbruiken van zijn twee dochters. Een van de dochters heeft zelfs een kind van hem gekregen.

De man vergrijpt zich al jaren aan zijn dochters, het misbruik begon vanaf hun 15de. De meisjes stribbelden niet tegen, integendeel volgens de inmiddels 29-jarige en 31-jarige vrouwen vond de seks op geheel vrijwillige basis plaats.

Een van de dames woont zelfs samen met haar vader, en ze voeden samen hun kindje op. Dus de moeder voed haar dochter en halfzusje op, en de vader voed zijn dochter en kleinkind op. ‘De meisjes hebben er volledig mee ingestemd en houden nog steeds veel van hun vader’, zegt hun advocaat.

Al stemt de hele familie er mee in het blijft verboden, en dat vond de rechter ook want die veroordeelde de man tot vijf jaar gevangenisstraf en zijn echtgenote, de moeder van de twee dames, tot vier jaar gevangenisstraf omdat ze er van wist en er niks tegen gedaan heeft. De voogdij over hun minderjarige kind zijn ze ook kwijt.