Vechtersbazen op de vuist midden op de A58 na kop-staartbotsing

De politie heeft twee vechtersbazen een proces-verbaal uitgedeeld na een vechtpartij midden op de A58.

Na de afslag Sint Willebrord, ongeveer ter hoogte van Roosendaal, ontstond een kop-staart-aanrijding tussen de twee auto’s. Volgens verklaringen remde de voorste auto met als bestuurder een 50-jarige man uit Baarle-Nassau, nadat hij een auto van de weg had proberen te drukken. De auto die achter hem reed, botste vervolgens achterop de eerste auto.

De bestuurder van de voorste auto zou zijn uitgestapt en tegen het raam van de auto achter hem hebben geslagen. De bestuurder van de tweede auto, een 21-jarige man uit Moerstraten, zou vervolgens zijn uitgestapt en de bestuurder van de voorste auto bij zijn keel hebben gegrepen. Daarna ontstond een worsteling tussen de twee automobilisten.

Door meerdere getuigen werd de vechtpartij gemeld bij de politie. Agenten kwamen ter plaatse voor onderzoek. Door de vechtpartij ontstond een file op de snelweg. De vechtersbazen zijn uit elkaar gehaald en hebben een proces-verbaal gekregen. De officier van justitie neemt een verdere beslissing inzake afhandeling van de zaak.