Verdachte dodelijke schietpartij Rotterdam meldt zich bij politie

In het onderzoek naar de dodelijke schietpartij aan de Dynamostraat in Rotterdam-Zuid, is opnieuw een verdachte aangehouden. In totaal zitten nu vier verdachten vast in deze zaak.

Op woensdag 3 mei werd de politie gebeld door getuigen die schoten hadden gehoord op de Motorstraat. Kort na de melding werd er opnieuw geschoten, deze keer op de Dynamostraat. Op beelden is te zien hoe een groepje mannen achter het 24-jarige slachtoffer aan gaat en schiet.

De neergeschoten man werd door bekenden overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bezweek hij dezelfde dag nog aan zijn verwondingen. De personen die de man naar het ziekenhuis hadden gebracht werden dezelfde dag nog aangehouden door de politie. Na onderzoek zijn ze weer heengezonden.

In totaal zitten nu vier personen vast in verband met de dodelijke schietpartij. Het gaat om een 34-jarige man uit Venlo, een 21-jarige Rotterdammer en een 22-jarige Belg. De meest recent aangehouden verdachte, een 22-jarige Rotterdammer, heeft zichzelf gemeld bij de politie.