Pakkies (ponypack) met drugs. © Crime-Nieuws.nl

Verdachte drugdealer op heterdaad gepakt bij overdracht na tip via Meld Misdaad Anoniem

De politie heeft na een tip via Meld Misdaad Anoniem verdachten aangehouden op verdenking van drugshandel. De dealer zou actief zijn geweest in Alphen aan den Rijn, Waddinxveen, Gouda, Reeuwijk en Moerkapelle.

Het onderzoek werd in januari gestart naar aanleiding van een anonieme tip over mogelijke drugshandel. De 29-jarige verdachte uit Waddinxveen zou dealen in harddrugs in voornamelijk Alphen aan den Rijn. Later bleek dat hij ook actief was in onder andere Waddinxveen, Gouda, Reeuwijk en Moerkapelle.

De politie kwam afgelopen woensdag in actie toen de verdachte net bezig was met een drugsdeal. Twee andere mannen, een 29-jarige Boskoper en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn ook aangehouden.

Na de arrestaties heeft de politie de woning van de man uit Waddinxveen doorzocht. Hierbij werd een hoeveelheid harddrugs aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte drugsdealer is vastgezet en de andere twee zijn na verhoor weer heengezonden. De recherche onderzoekt de zaak.