© Politie

Verdachte drugshandel gepakt met drugs in Pringles, Karvan Cevitam en andere voedingswaren

De politie heeft in Roosendaal een verdachte van drugsdealen gepakt met een partij drugs verstopt in Pringles, Karvan Cevitam en andere voedingswaren.

Agenten waren dinsdagmiddag rond 14.30 uur bezig met een actiedag in het kader van ondermijning en zagen een drugsdeal plaatsvinden in de Industriestraat. De koper werd door de agenten staande gehouden en gecontroleerd. De man legde vervolgens een verklaring af.

De politie heeft vervolgens de vermoedelijke drugsdealer aan de kant gezet en aangehouden. In zijn auto troffen de agenten een kleine hoeveelheid wiet aan wat reden genoeg was om het voertuig in beslag te nemen. Op het politiebureau stelden agenten verder onderzoek in de auto in. Er bleek een boodschappentas te liggen met daarin, op het eerste gezicht, diverse verpakkingen zoals Pringles chips en Karvan Cevitam siroop.

Toen de agenten goed keken constateerden ze dat de boodschappen er best wel apart uitzagen. De verpakkingen werden daarop geopend en daarin bleek een partij drugs verstopt te zijn. Het ging om bijna 100 zakjes wiet en 55 ponypacks met cocaïne.

De gemeente Roosendaal is nu van plan om een bestuurlijke maatregel tegen de 23-jarige verdachte op te leggen. De man krijgt van de gemeente een dwangsom opgelegd en zal zich later ook bij de rechter moeten verantwoorden.

© Politie