Verdachte drugshandel met broers gepakt door politie tijdens tellen tienduizenden euro’s cash

De recherche in Eindhoven heeft verdachten aangehouden voor drugshandel en onder meer drugs, auto’s en geld in beslag genomen.

Het onderzoek liep al een aantal maanden en was gericht op twee broers van 27 jaar. In de loop van de tijd kwam ook de derde verdachte, een 20-jarige Eindhovenaar, in beeld. Op donderdagavond hielden agenten deze man in de gaten en constateerden dat hij meerdere keren aan het handelen was. Enkele klanten zijn later ondervraagd, meldt de politie.

De verdachte werd naar zijn woning gevolgd en aangehouden. Op het moment van aanhouding was hij net bezig met het tellen van geld, naar later bleek een groot geldbedrag van enkele tienduizenden euro’s. Dit geld is in beslag genomen. De twee broers werden gelijktijdig in hun bedrijf aan de Leenderweg aangehouden.

De politie nam hun auto in beslag en heeft onderzoek verricht. In de wagen werd een verborgen ruimte aangetroffen met daarin een grote hoeveelheid cocaïne en hasj. De politie nam verder een dure SUV, gouden sieraden en tienduizenden euro’s cash in beslag. Het onderzoek naar drugshandel is nog in volle gang.