Verdachte inbraak kledingzaak crasht tegen boom in auto vol buitgemaakte jassen met prijskaartjes

In Oudenbosch is een verdachte van een inbraak in een kledingzaak tijdens een vluchtactie tegen een boom gereden in een auto vol buitgemaakte jassen.

Bij de hulpdiensten kwam afgelopen nacht rond 4.30 uur melding binnen van een inbraak in een kledingzaak aan de Fenkelstraat. Agenten zijn ter plaatse gegaan voor onderzoek. Toen ze op de kruising Kade met de Professor van Ginnekenstraat reden passeerde hen een auto met hele hoge snelheid. De agenten besloten direct het voertuig te achtervolgen.

Omdat het donker was konden zij de lichten van de auto goed volgen. De agenten zagen ineens dat de auto in een flauwe bocht op de Standdaarbuitensedijk tegen een boom reed en tot stilstand kwam. In de auto werd een man versuft aangetroffen en is een ambulance erbij gehaald. De verdachte is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie trof in de auto een partij jassen aan met de prijskaartjes er nog aan. De dure jassen zijn samenm met de gecrashte auto in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek naar de inbraak en mogelijke betrokkenheid van de 25-jarige man uit Almere die achter het stuur zat. De man wordt verhoord zodra hij het ziekenhuis mag verlaten.