Donderdag 3 oktober heeft een 30-jarige man uit Spijkenisse zich gemeld bij de politie omdat hij werd gezocht in verband met een liquidatie in Spijkenisse. Daar werd op 3 augustus aan de Noordakker een man geliquideerd. Niet veel later werd hij geplaatst op de nationale opsporingslijst.

Zaterdag 3 augustus kwam er melding binnen bij de politie van een mogelijke schietpartij op een parkeerplaats aan de Noordakker. Toegesnelde hulpdiensten troffen op het plaats delict een gewonde man aan. Hij bleek te zijn neergeschoten. Ondanks verwoede pogingen om hem te redden overleed het slachtoffer op de parkeerplaats. Uit onderzoek bleek het te gaan om een 40-jarige man uit Spijkenisse.

Direct na de liquidatie startte de recherche een groot onderzoek waarbij er al snel een naam genoemd werd van de vermoedelijke schutter. Na meerdere tevergeefse pogingen om hem op te sporen en aan te houden werd op 15 augustus besloten om hem op de nationale opsporingslijst te plaatsen en zodoende zijn identiteit vrij te geven. Ondanks dat de verdachte met zijn foto en naam verscheen in de media kwamen er geen tips binnen die tot zijn arrestatie leidden. Gisteravond gaf hij zich uiteindelijk zelf aan bij de politie.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl