foto van een zakmes
© Crime-Nieuws.nl

Verdachte nummer twee opgepakt voor dodelijke steekpartij Robby Klomp in Spijkenisse

De politie heeft in verband met de dodelijke steekpartij in Spijkenisse waarbij Robby Klomp om het leven kwam, een tweede verdachte aangehouden.

Op maandagavond 23 december 2019 werd de 44-jarige Robby Klomp neergestoken op de Lijnzaaddreef in Spijkenisse toen hij een vriend te hulp schoot. Hij raakte zwaargewond en overleed kort na de steekpartij. Er werd direct een groot onderzoek gestart door de politie. Er werden geen aanhoudingen verricht op dat moment.

Uiteindelijk kwam na maanden onderzoek een verdachte in beeld bij de politie. De 21-jarige man uit Spijkenisse werd recent aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het geweldsincident. De politie heeft nu na verder onderzoek een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 24-jarige man uit Rotterdam. Beide verdachten zitten vast en worden verhoord.

Getuigen wisten te vertellen dat na de steekpartij vier mannen in een auto waren gesprongen en weg waren gereden. Uit het onderzoek blijkt dat het een zwarte Seat Ibiza uit 2011 moet zijn geweest. Mensen die zo’n auto op of rond 23 december in Spijkenisse hebben zien rijden, of iemand kennen die zo’n auto heeft of heeft gehad in die periode en omgeving, vragen wij nog steeds om contact met ons op te nemen, aldus de politie.