© YouTube

Verdachte vergismoord (liquidatie) Mehmet Kilicsoy in Beuningen gepakt door haar in Volkswagen Transporter

De verdachte van de vergismoord (liquidatie) op Mehmet Kilicsoy in Beuningen, is in beeld gekomen door een aangetroffen haar.

Volgens Nu.nl was Jurviën B. al langer in beeld bij de politie in verband met de moord in Beuningen. In een Volkswagen Transporter die gebruikt zou zijn bij de liquidatie, werd een haar van M. gevonden. Dat zou de aanleiding zijn geweest om hem vorige week woensdag in zijn cel aan te houden. Daar zat M. al vast in verband met de liquidatie van Rachid Kotar eind 2019. De politie vermoedt dat hij één van de schutters zou zijn.

Op 6 juli 2020 werd de 49-jarige Mehmet Kilicsoy op klaarlichte dag doodgeschoten. Het rechercheteam is na uitgebreid onderzoek tot de conclusie gekomen dat de daders zich vergist moeten hebben en dat Mehmet een onschuldig slachtoffer is. Tot nu toe is niet duidelijk geworden wie dan wel het beoogde doelwit was.

In verband met het onderzoek werden eerder al zeven verdachten aanhouden voor enige betrokkenheid bij de zaak. Daarnaast zijn er drie mensen opgepakt die auto’s gestolen zouden hebben die bij de aanslag gebruikt zijn. Het onderzoek naar de moord is in volle gang en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.