O.G. Kush met veel haartjes en THC © crime-nieuws.nl

Verdachten opgepakt voor viervoudige growshop liquidatie in Enschede

De politie heeft in het onderzoek naar de viervoudige growshop liquidatie in Enschede, verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

Rechercheurs hebben na uitgebreid onderzoek vanmiddag twee mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de viervoudige moord aan de Van Leeuwenhoekstraat. Het gaat om een 32-jarige en een 57-jarige man uit Hengelo. Beide worden verdacht van betrokkenheid bij de viervoudige liquidatie en daarnaast ook nog van een zwaar geweldsincident in Hengelo.

Hierbij werd een man mishandeld en zou er zijn gedreigd en geschoten met een vuurwapen. In het kader van beide misdrijven zijn momenteel doorzoekingen in een aantal panden in Twente. Eerder werden twee andere mannen aangehouden als verdachte maar zijn inmiddels in vrijheid gesteld en blijken niets met de zaak te maken te hebben.

Het onderzoek naar de moord op Maijkel Akfidan uit Hengelo, Tuan Nguyen (43) uit Enschede, Artur Sargsyan (34) uit Hengelo en de 62-jarige Max Klaassen uit Arnhem is nog in volle gang en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.