Verknipte tienermeiden nemen selfie tijdens doodmartelen vrouw voor Snapchat

Twee verknipte Britse tienermeisjes worden ervan verdacht een 39-jarige vrouw te hebben doodgemarteld. Terwijl het slachtoffer smeekte voor haar leven, maakten de tieners lachend een selfie en posten dat op Snapchat.

Dat meldt de Daily Mirror. Terwijl de twee meiden werden afgevoerd door de politie maakten ze in de politiewagen ook nog een selfie. De gemaakte selfies dienen nu als bewijsmateriaal in de gruwelijke moordzaak.

Het slachtoffer, de 39-jarige Angela Wrightson, werd in 2014 dood gevonden door haar huisbaas. Uit onderzoek is gebleken dat ze doodgemarteld is. Toen de verdachten de foto maakten die ze op Snapchat posten, was de marteling al een tijdje bezig.

Selfie voor het slachtoffer een aantal uur later overleed © Snapchat
Selfie voor het slachtoffer een aantal uur later overleed © Snapchat

Hoe een volwassen vrouw overmeesterd en gemarteld kan worden door meisjes van, nu, 14 en 15 jaar oud is een raadsel. De meiden zouden na de marteling en dood van Wrightson zelf de politie hebben gebeld omdat ze een lift naar huis wilden. Tijdens het telefoongesprek met de alarmcentrale konden de meiden niet stoppen met lachen. Zoveel lol hadden ze die dag gehad. Wat voor straf de meiden opgelegd krijgen zal aan het eind van de rechtszaak blijken.

In het politiebusje maakten de meiden opnieuw een selfie © Snapchat
In het politiebusje maakten de meiden opnieuw een selfie © Snapchat