Vermiste Belgische blijkt dood in auto

Belgische media meldden dat een vermiste Belgische dood teruggevonden is in een geparkeerde auto in Gent. De 29-jarige Belgische werd na een bezoek aan de Gentse feesten een tijdlang vermist. Er is een man opgepakt in verband met haar dood.

De 29-jarige Aurora Ruyffelaere was vrijdagavond met een groep vriendinnen naar de jaarlijkse Gentse Feesten geweest. Haar auto had ze geparkeerd in een voorstad van Gent. Wat er verder precies die nacht gebeurt is, is niet bekend. De politie vermoedt in ieder geval dat ze na haar bezoek aan de Gentse Feesten een tram heeft genomen naar haar auto. Wat zich daarna heeft afgespeeld wordt onderzocht.

Wat in ieder geval bekend is, is dat haar lichaam is gevonden in een geparkeerde auto in een ondergrondse garage in Gent. De opgepakte man zou eigenaar zijn van het voertuig waarin Aurora is teruggevonden. Het zou gaan om een Oost-Europese man, vermoedelijk een Rus. Zij kwamen hem op het spoor na een melding van een jonge vrouw die in de nacht van donderdag op vrijdag zou zijn aangevallen door dezelfde man. Hij probeerde haar tevergeefs in zijn auto mee te nemen.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl