Foto ter illustratie.

Vermiste man vermoord in koffers aangetroffen in auto Dordrecht

De politie heeft in Dordrecht een vermoorde man in koffers aangetroffen in een auto.

Op donderdag 29 juli kreeg de politie melding van een vechtpartij op een galerij in Zwijndrecht. Agenten zijn ter plaatse gegaan en hebben een onderzoek ingesteld. Een 25-jarige man werd hierbij aangehouden.

De verdachte verklaarde ter plekke aan agenten dat hij een moord zou hebben gepleegd. Dat was aanleiding voor de politie om direct een groot onderzoek te starten. In een woning aan de galerij werden bloedsporen en een voorwerp dat mogelijk bij het delict gebruikt zou zijn aangetroffen. De politie trof geen slachtoffer aan.

Na verder onderzoek en verklaringen van de verdachte werd maandagmiddag een auto in de Aalbersestraat in Dordrecht aangetroffen. In het voertuig werden koffers gevonden met daarin een stoffelijk overschot. Het gaat om het lichaam van een 29-jarige man uit Zwijndrecht die eerder als vermist was opgegeven.

Het onderzoek naar de toedracht loopt nog volop. Gezien het lopende onderzoek worden er niet meer mededelingen gedaan, aldus een woordvoerder. De verdachte zit vast en wordt verhoord.