Op YouTube staan beelden van een Amerikaanse politieagent die overduidelijk niet geschikt is voor zijn functie. Uiteindelijk gaat de agent helemaal los op een dakloze man en slaat hem tot bloedens toe.

De zeer ongeschikte politieagent komt uit Florida. In eerste instantie zie je beelden die zijn gemaakt door zijn bodycam. Als je de man al hoort praten dan kan je al duidelijk merken dat hij geen agent hoort te zijn. Hij reageert zeer kinderachtig en onprofessioneel.

Heel toevallig gaat net voor de agent helemaal los gaat op het hoofd van de dakloze man zijn bodycam uit. Volgens een woordvoerder van de politie komt dit doordat het kabeltje losraakte. Hoe ongeloofwaardig wil je het hebben.

Gelukkig heeft tegenwoordig iedereen een telefoon waarmee je video’s kan maken. En dat is dus ook gebeurd. Daarop is te zien dat de politieagent op de dakloze man zit en hem tot bloedens toe hoekt. Belachelijk! De man moet per direct uit zijn functie worden gezet. Dat dit soort mensen een vuurwapen mogen dragen en bij de politie worden aangenomen is vragen om problemen.