UPDATE: Verdachte aangehouden voor zedenmisdrijf in zwembad Tilburg

De politie heeft beelden gedeeld van een verdachte die gezocht wordt voor een zedenmisdrijf in een zwembad in Tilburg.

De politie is op zoek naar de man omdat die zich ongepast zou hebben gedragen in recreatiebad Stappegoor. Hij wordt gezocht omdat hij vermoedelijk een telefoon onder een kleedhokje stak toen zich daar een kind bevond in de basisschoolleeftijd.

Of het de man ook is gelukt om een foto of video te maken, is onduidelijk. De politie toont de beelden om te voorkomen dat diens eventuele opname wordt verspreid. Mensen die weten om wie het gaat worden opgeroepen om per direct contact op te nemen.

UPDATE: De politie heeft afgelopen nacht met toestemming van de officier van justitie een 31-jarige Tilburger aangehouden op de verdenking van een zedendelict in zwembad Stappegoor in Tilburg.

De man zou in het zwembad zijn telefoon onder een kleedhokje hebben gestoken waarin zich juist op dat moment een kind bevond. Of hij een foto of video gemaakt heeft is nog in onderzoek bij de recherche. De politie toonde gisteravond in Opsporing Verzocht beelden van de verdachte. Aan de hand van enkele binnengekomen tips en het sterk overeenkomende signalement, werd de verdachte vannacht aangehouden.