VIDEO: Najib Amhali overvallen door gewapende criminelen op Curaçao
© Instagram

VIDEO: BN’er Najib Amhali overvallen door gewapende criminelen op Curaçao

BN’er Najib Amhali is het slachtoffer geworden van een gewapende overval op Curaçao.

De cabaretier is momenteel op het eiland en meldt op social media dat hij het slachtoffer is geworden van gewapende overvallers. Er zijn beelden gemaakt. De daders hebben een telefoon en wat andere spullen buitgemaakt. Amhali en zijn gezin zijn met de schrik vrijgekomen.

‘Als ik merk dat mijn beide banden lek zijn gestoken bel ik met het verhuurbedrijf, op dat moment stopt er een auto naast me en zwaai de deur open , er stapt een man uit met zijn gezicht bedekt en een mes en rent op me af , ik schrik en ren een stuk , dan hoor ik vriend en ook in paniek roepen, ik draai me om en zie een andere man met een pistool, dan pas besef ik het is een gewapende overval, ik loop na de man met pistool toe en zeg doe rustig , en hij ziet me horloge die hij afdoet en zegt geef geef, de andere met de mes komt ook op me af , ik geef hem mijn telefoon en ze hebben van andere vrienden ook nog een tas mee genomen en vertrekken , het kan iedereen overal overkomen , maar ik laat me vakantie er niet door verpesten , god zij dank zaten de kids in een andere auto en hebben niet veel mee gekregen’, aldus Amhali op Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

In verband met privacy zijn de beelden verwijderd .Als ik merk dat mijn beide banden lek zijn gestoken bel ik met het verhuurbedrijf, op dat moment stopt er een auto naast me en zwaai de deur open , er stapt een man uit met zijn gezicht bedekt en een mes en rent op me af , ik schrik en ren een stuk , dan hoor ik vriend en ook in paniek roepen, ik draai me om en zie een andere man met een pistool, dan pas besef ik het is een gewapende overval, ik loop na de man met pistool toe en zeg doe rustig , en hij ziet me horloge die hij afdoet en zegt geef geef, de andere met de mes komt ook op me af , ik geef hem mijn telefoon en ze hebben van andere vrienden ook nog een tas mee genomen en vertrekken , het kan iedereen overal overkomen , maar ik laat me vakantie er niet door verpesten , god zij dank zaten de kids in een andere auto en hebben niet veel mee gekregen #overval #laf #curacao

Een bericht gedeeld door Najib Amhali (@najibamhali) op