© Politie

VIDEO: Brute overvallers knipten haar vrouw PSV-spits Zahavi af en richtten vuurwapen op kind

De politie heeft beelden gedeeld van de daders van de brute overval op de woning van PSV-spits Eran Zahavi in Amsterdam.

De overval vond op zondagmiddag 9 mei rond 14.50 uur plaats bij de woning van de voetballer aan de Arenborg. Een man met een TNT-polo belde aan waarop de vrouw van Zahavi, die op dat moment zelf onderweg was om een voetbalwedstrijd tegen Willem II te spelen, opendeed en werd bedreigd met een vuurwapen.

De overvallers eisten allerlei sieraden en horloges en gingen daarbij erg bruut te werk. Ze bedreigden en sloegen de vrouw en knipten wat van haar haar af. Eén van de kinderen kreeg ook nog een vuurwapen op zich gericht. Toen de bewoonster en haar kinderen waren vastgebonden zijn de overvallers vertrokken met onder meer een Rolex-horloge en een Cartier armband als buit.

De politie heeft beelden gedeeld van de daders al fietsend door Amsterdam. Ook zijn er twee compositietekeningen gemaakt. De video met daarin zowel de fietsende daders als compositietekeningen is onderaan het artikel te bekijken.