In Sittard-Geleen is er sinds het buitenlanderverbod in de coffeeshops goud handel voor drugsrunners. Dit zorgt voor veel onderlinge strijd zoals in een filmpje te zien is waarop een drugsrunner een andere runner het ziekenhuis inrijdt.

Het filmpje staat op de Facebook pagina van Roermond Dichtbij. Het incident vond dinsdagmiddag plaats aan de Rijksweg Noord in Geleen.

Op de beelden is te zien hoe een drugsrunner op de fiets wordt aangereden door een runner in een auto en in de lucht vliegt. Getuigen melden aan Dichtbij.nl dat het gaat om een ruzie tussen twee drugsrunners. De bestuurder van de auto is nog spoorloos.

UPDATE: De politie meldt dat het niet gaat om een ruzie tussen drugsrunners zoals buurtbewoners aan Dichtbij.nl hadden gemeld, maar om een conflict over de verkoop van een auto. Daarbij is waarschijnlijk ook gestoken.

Het slachtoffer van de aanrijding werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto melde zich later ook in het ziekenhuis met verwondingen. Het slachtoffer op de fiets, een 35-jarige man uit Geleen, zit vast op het politiebureau. De bestuurder van de personenauto, een 39-jarige man uit Geleen, ligt momenteel nog in het ziekenhuis.