Slachtoffer wordt afgevoerd na de zware mishandeling © YouTube

Franse agenten verdacht van mishandeling en verkrachting arrestant met wapenstok

In Frankrijk worden vier politieagenten aangeklaagd inzake mishandeling en verkrachting van een 22-jarige arrestant. De man werd in een banlieue (=voorstad) in Parijs tot bloedens toe geslagen en verkracht met een wapenstok.

De extreem hardhandige arrestatie vond donderdag jongstleden plaats in Aulnay-sous-Bois, een voorstad van Parijs. Omstanders waren getuige en hebben beelden gemaakt. Daarop zou te zien zijn hoe het slachtoffer zwaar mishandeld en zelfs verkracht wordt.

Eén agent wordt beschuldigd van verkrachting en drie anderen van mishandeling. Ze zijn allen geschorst en er zal een strafrechtelijk onderzoek volgen. Volgens de politie gaat het niet om verkrachting maar zeggen ze dat de broek van de man per ongeluk werd doorboord en hij op die manier aan de verwondingen aan zijn anus is gekomen.

Het slachtoffer is met spoed geopereerd aan de zware verwondingen die hij heeft opgelopen. een getuige meldt tegenover de krant Le Parisien dat het bloed van het slachtoffer nog steeds op de muur te vinden is.

https://www.youtube.com/watch?v=eIncWvBxIng