VIDEO: Harteloze agent haalt vol trots portemonnee hardwerkende man helemaal leeg

Een harteloze politieagent is op video vastgelegd terwijl hij een man een boete geeft en ook nog al zijn geld afpakt. De man in kwestie verkocht broodjes op straat om wat geld te verdienen voor zijn kinderen.

Een man zag dit gebeuren en besloot het opmerkelijke voorval op beeld vast te leggen. De politieagent in kwestie geeft de hotdog verkoper een boete omdat hij broodjes verkoopt zonder vergunning. Het is duidelijk dat de man gewoon wat geld wil verdienen om te overleven

De harteloze agent heeft hier geen boodschap aan en geeft de man een boete. Dat is niet alles wat hij dan doet is helemaal belachelijk. De agent pakt de portemonnee van de hardwerkende man af en neemt al zijn geld in beslag.

Nadat de video online verscheen waren veel mensen boos om het feit dat de agent geld afpakt van iemand die zo hard werkt om te overleven. Er is daarop een inzamelingsactie opgezet en er zijn tientallen duizenden dollars opgehaald. In totaal meer dan 87.000 dollar. Nu kan de hotdog verkoper een eigen ‘food truck’ kopen, wat altijd al zijn droom was. Eind goed al goed.