Een drugsdealer in de Verenigde Staten leek het slim om zijn zuurverdiende stapel cash te tonen op Facebook Live. Tijdens de livestream viel opeens een arrestatieteam binnen.

De 22-jarige Breon Hollings dacht weet je wat ik laat mijn vrienden op Facebook even weten hoeveel ik vandaag heb verdiend. ‘We got money over here man! The money keeps on coming man! Shit don’t stop man!’, zegt hij heel blij in de video.

Het lachen was Hollings snel daarna weer vergaan want de politie deed een inval met een arrestatieteam. Terwijl hij nog stoer deed op beeld hoorde hij de politie via een megafoon roepen dat ze een arrestatiebevel hebben en een inval gaan doen. De verdachte weet niet hoe snel hij moet wegwezen en slaat op de vlucht. Kort daarna is in de video te zien hoe agenten in het huis rondlopen.

De inval stond al gepland en had niets te maken met de livestream. De politie is wel blij met de video want dat is weer extra bewijsmateriaal tegen de vermeende drugsdealer. In de woning werd een pistool met munitie gevonden en een hoeveelheid harddrugs.