VIDEO: Man gezocht voor bizarre wildwest schietpartij op klaarlichte dag in Oudenbosch

De politie heeft beelden vrijgegeven van een bizarre schietpartij op klaarlichte dag in Oudenbosch.

Op maandagmiddag 15 maart vond rond 16.55 uur een schietpartij plaats op de Molenstraat. Vanuit een auto werd op een andere auto geschoten. In een video (onderaan het artikel) is te zien hoe een man op straat gericht schiet. De politie kwam ter plaatse en heeft een onderzoek ingesteld. Op straat werden hulzen gevonden en in een geparkeerde auto werd een kogel gevonden.

De identiteit van de bestuurder van de auto waaruit geschoten werd is snel na de schietpartij achterhaald. Deze 29-jarige man uit Oud-Gastel meldde zich dinsdagmiddag om 14.30 uur bij het politiecellencomplex in Breda en is aangehouden. Ook de identiteit van de bestuurder van de tweede auto is achterhaald. Deze 33-jarige man uit Oudenbosch meldde zich woensdagmorgen op het politiebureau in Bergen op Zoom. Van hem is een verklaring afgenomen.

De oorzaak van het incident ligt vermoedelijk in een ruzie die eerder die dag heeft plaatsgevonden. De schutter is nog onbekend gebleven. De politie is naar de man op zoek. Hij is duidelijk al schietend vastgelegd op camerabeelden.