VIDEO: Naam en foto vrijgegeven van man gezocht inzake dodelijke drillrap steekpartij Scheveningen

De politie heeft de identiteit en foto vrijgegeven van een man die gezocht wordt voor een dodelijke steekpartij in Scheveningen.

Op maandagavond 10 augustus vond op de Pier in Scheveningen een steekpartij plaats waarbij een 19-jarige Rotterdammer om het leven kwam. Twee 20-jarige verdachten uit Amsterdam werden diezelfde avond aangehouden. Zij worden verdacht van doodslag in vereniging. Hun voorarrest is door de raadkamer van de rechtbank met 90 dagen verlengd.

Na verder onderzoek is ook een derde verdachte aangehouden. Het gaat om een 17-jarige Rotterdammer. Hij wordt verdacht van opruiing en openlijk geweld. De steekpartij zou te maken hebben gehad met een ruzie tussen drillrappers uit Rotterdam en Amsterdam.

De politie heeft nu een naam en foto vrijgegeven van een man die nog gezocht wordt in deze zaak. Het gaat om de 20-jarige Tyrece Raoul Balbin die te zien was op beelden op social media waarop te zien is dat hij die dag in Scheveningen met een vuurwapen rondliep. De politie gaat ervan uit dat hij bij het fatale incident betrokken is geweest, maar Balbin (20) is sindsdien voortvluchtig.