Het verhaal rondom de vermoorde Saudische journalist Jamal Khashoggi wordt met de dag opmerkelijker. Er zijn nu beelden van één van de verdachten die zijn kleren aan heeft getrokken en zich voordeed als de omgebrachte journalist.

De Amerikaanse nieuwszender CNN heeft de beelden in handen gekregen. Daarin is te zien hoe de verdachte een nepbaard en bril draagt wanneer hij het Saudische consulaat via de achterdeur verlaat. De man heeft de kleren van Khashoggi aan en lijkt daarmee door te moeten gaan als een dubbelganger van de journalist, aldus een medewerker van de Turkse autoriteiten tegen CNN.

De moord op de journalist wordt met de dag opmerkelijker en lijkt net een film. De betrokken Saudiërs hebben er alles aan gedaan om hiermee weg te komen. Als de journalist geen opnames had gemaakt met zijn (naar verluidt) smartwatch zouden de Saudische autoriteiten naar alle waarschijnlijkheid niets hebben toegegeven. Het onderzoek is nog in volle gang en het lichaam van Khashoggi is nog steeds spoorloos.