Een video is opgedoken van een stel sadistische politieagenten die een tiener keer op keer taseren terwijl hij vastgebonden is aan een stoel. De marteling met de taser nam zo’n drie uur in beslag en het slachtoffer werd naar eigen zeggen meer dan 40x getaserd.

Het geweldsincident vond november vorig jaar plaats in de Cheatham County Jail in Ashland City. Op de beelden is te zien hoe de 19-jarige tiener Jordan Norris vastgebonden aan een stoel wordt getaserd door de agenten.

Kennelijk deden ze dit omdat de jongeman nogal overstuur was. In plaats van hem te kalmeren en te helpen proberen ze het slachtoffer rustig te krijgen met een taser. De tiener wordt meerdere keren bewerkt met de taser terwijl hij vastgebonden zit aan een speciale stoel.

Het slachtoffer is duidelijk onder controle van de agenten en kan zichzelf en/of de andere betrokkenen niets aandoen. Desondanks vinden de agenten het OK om de tiener urenlang te taseren. Na het vrijgeven van de beelden is er een onderzoek gestart naar het schokkende politiegeweld en zijn de agenten op non-actief gesteld.