In de Verenigde Staten is een schokkende video van de vrijlating van de 30-jarige Kala Brown, die slachtoffer was van seriemoordenaar Todd Kohlhepp in South Carolina, vrijgegeven.

De vrouw was sinds augustus vorig jaar vermist toen ze afgelopen november vastgebonden werd teruggevonden in een container op het erf van de seriemoordenaar. De politie was bezig met een huiszoeking toen ze luid geklop en geschreeuw hoorden komen vanuit een metalen container.

Van haar vrijlating zijn nu beelden vrijgegeven. De vrouw verklaarde dat ze al die tijd in de container heeft gezeten van 9 bij 5 meter. Ze overleefde doordat ze af en toe een beetje eten kreeg. Ze werd ook regelmatig seksueel misbruikt. Haar vriend, waar ze samen mee was toen ze verdween, is door Kohlhepp doodgeschoten en begraven.

Na zijn arrestatie bekende Tod Kohlhepp nog zes andere moorden. In 2003 had hij 4 mensen doodgeschoten in een motorgarage, eveneens in South Carolina. In 2015 bracht hij de 26-jarige Meagan Coxie en haar echtgenoot Johnnie (29) om het leven. Kohlhepp is veroordeeld tot zeven keer levenslang zonder kans op vervroegde vrijlating.