VIDEO: Viertal gezocht voor ernstige mishandeling met schoppen tegen hoofd
© screenshot

VIDEO: Viertal gezocht voor ernstige mishandeling met schoppen tegen hoofd

In Roosendaal heeft een gewelddadige aanval plaatsgevonden waarbij vier daders een 23-jarige man ernstig hebben mishandeld.

Twee van de daders hebben herhaaldelijk schoppen tegen het hoofd van het slachtoffer uitgedeeld. Dit schokkende incident vond plaats op zaterdag 3 juni 2023, omstreeks 05.00 uur ’s ochtends en werd vastgelegd door een beveiligingscamera.

De twee hoofdverdachten, gekleed in lichtgekleurde kleding, zijn te zien op de camerabeelden waar ze het slachtoffer op de Markt aanvielen. Ze gebruikten buitensporig geweld en namen uiteindelijk zijn trui mee voordat ze vluchtten naar het Emile van Loonpark. Even later verschenen de andere twee verdachten ook in beeld.

De politie doet een dringende oproep aan het publiek om de beelden aandachtig te bekijken en om eventuele informatie over de verdachten te delen. Als u meer weet over een van de verdachten, of getuige was van dit ernstige incident, aarzel dan niet om contact op te nemen met de politie. Alle tips kunnen anoniem worden doorgegeven.