Vluchtauto dodelijke schietpartij Siki Martina met kogelgaten gevonden, verdachte aangehouden

De Rotterdamse politie heeft in het onderzoek naar de dodelijke schietpartij waarbij dj en producer Siki Martina om het leven kwam, een verdachte aangehouden.

Het onderzoeksteam heeft maandag een 34-jarige man uit Steenbergen in Barendrecht aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident waarbij Martina om het leven kwam. Uit de verkregen beelden en het verdere onderzoek is gebleken dat er zeker nog één man aanwezig was tijdens het schietincident op zondagavond om 21.30 uur op het metrodek bij de Coolhaven. Het onderzoek richt zich op dit moment vooral op deze persoon en gaat onverminderd door.

Het onderzoek dat direct na de schietpartij startte is volop bezig met het uitkijken van camerabeelden, horen van getuigen en het onderzoeken van sporen. In de directe omgeving is een buurtonderzoek gehouden. De politie heeft op basis van een oplettende burger een geparkeerde auto met kogelinslagen aangetroffen in Ommoord die gebruikt is bij de schietpartij. Het voertuig is in beslag genomen en de politie doet onderzoek.