dennis s. schietpartij eindhoven, st. petrus canisiuslaan schietpartij, dennis s liquidatie, dennis s eindhoven liquidatie

Vluchtauto liquidatie Rotterdam opgedoken in Frankrijk

De zwarte BMW die vermoedelijk gebruikt is als vluchtauto bij de liquidatie van Chafik Zidane alias ‘Willem’ in Rotterdam is na de moord opgedoken in Frankrijk.

Dat heeft de politie onthuld in Opsporing Verzocht. In februari van dit jaar werd Chafik Zidane door onbekenden geliquideerd in de Ameidestraat in Overschie. De politie vermoedt dat de aanleiding van de schietpartij ligt in een conflict in het criminele circuit.

In Opsporing Verzocht is bekendgemaakt dat de politie denkt dat het slachtoffer doelbewust gelokt is door de man met wie hij drie cafés had bezocht.

Na de liquidatie sloegen de daders op de vlucht in een zwarte BMW. het voertuig was op de avond van de liquidatie gestolen in de Brouwersstraat in de wijk Kralingen.

De vluchtauto is teruggevonden ruim 700 kilometer naar het zuiden in de Franse stad Mulhouse. De politie gaat het voertuig onderzoeken op sporen.