Vluchtende verdachte betrokken bij liquidaties Staatslieden

Donderdagmiddag heeft de politie een 24-jarige man aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij de meedogenloze afrekening eind december in de Staatsliedenbuurt in Amsterdam-West.

Bij meerdere huiszoekingen in Amsterdam-West troffen rechercheurs onder meer een aantal automatische vuurwapens, munitie en kogelvrije vesten aan.

De verdachte is gister na een korte achtervolging, een duik in het koude Amsterdamse water en een kogel aangehouden. De man is een ‘bekende’ van de politie. Hij zit voorlopig nog in alle beperkingen.

Alle geruchten op het internet moet men met een grote korrel zout nemen want al die zogenaamde reageerders die veel weten hebben zelf belangen. Iedereen heeft belangen anders ga je niet zomaar reageren op een misdaadsite. Mensen proberen bewust de verkeerde groepen/personen zware misdaden in de voeten te schuiven.

De rijksrecherche heeft het schietincident in onderzoek. Wat overigens gebruikelijk is wanneer de politie heeft geschoten.

Bij de meedogenloze afrekening van 29 december 2012 kwamen Youssef Lkhorf & Saïd el Yazidi om het leven. Of zij ook het doelwit waren wordt door velen betwist. Volgens verschillende media en enkele reageerders op site’s zouden Youssef & Saïd niet het doelwit zijn geweest. Volgens ‘insiders’ was ene Ben op de achterbank het voornaamste doelwit van de schutters. Hij en een mysterieuze ‘blonde man’ zijn die dag met heelveel geluk ontkomen aan de moordenaars. De politie is naarstig op zoek naar dit duo.

Volgens misdaadjournalist HJK zouden er ook in Rotterdam aanhoudingen zijn verricht in verband met de liquidatie in de Staatsliedenbuurt. Daar hebben wij (nog) niks over terug kunnen vinden.

Wordt vervolgd.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl
Bron: Politie