Voormalig GTST-actrice Robin Martens blijft mishandeling politieagent ontkennen

De voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice Robin Martens blijft ontkennen dat ze een agent zou hebben mishandeld.

De 27-jarige actrice was te gast bij Beau en vertelde geëmotioneerd haar verhaal. Ze zegt zelf: ‘Ja, ik heb geschreeuwd tegen een agent, maar in mijn herinnering heb ik hem niet geslagen.’ Haar advocaat liet al eerder weten dat Martens de beschuldigingen ‘met klem’ ontkent.

Het ging in de nacht van zaterdag op zondag mis in het centrum van Castricum tijdens een aanhouding. De politie probeerde een 17-jarige jongen op te pakken en er ontstond wat commotie. De situatie escaleerde toen een vriend van Martens een agent vroeg wie de jongen was die werd aangehouden.

Volgens de actrice werd haar vriend vervolgens door de agent naar de grond gewerkt. ‘Toen ben ik er impulsief naartoe gelopen, om de agent tegen te houden. Ik was heel erg aan het schreeuwen en raakte in paniek.’ Verder vertelt ze dat ze heeft geprobeerd de agent weg te duwen.

Desondanks is de voormalig GTST-actrice van mening dat zij de politie niet in hun werk heeft belemmerd. Daar was Beau het niet mee eens en heeft dit laten weten. Daarop herhaalde Martens meerdere keren dat ze de agent niet heeft geslagen.