Voortvluchtige vrouw niet blij met foto in opsporingsbericht en deelt nieuwe foto
Links de foto die de politie deelde en rechts de foto die de gezochte vrouw zelf heeft gepost. © Newcastle Police / Facebook

Gezochte vrouw niet blij met foto in opsporingsbericht en deelt nieuwe foto

Een voortvluchtige vrouw was niet blij met de foto die de politie deelde in een opsporingsbericht en heeft zelf een nieuwe foto geregeld.

De 23-jarige Tiffany-Anne Brislane wordt gezocht door de politie in het Australische Newcastle in verband met een diefstal. Omdat agenten haar niet kunnen traceren is er een opsporingsbericht gedeeld op Facebook. Hierbij werd ook een ‘recente foto’ van de gezochte vrouw toegevoegd.

Veel mensen reageren onder het bericht voornamelijk op het uiterlijk van Brislane. De vrouw zag dit kennelijk ook en heeft onder het bericht een reactie geplaatst. Volgens haar gaat het niet om een recente foto maar om een foto van jaren geleden. Verder vond ze het nodig om te melden dat ze er niet altijd zo slecht uitziet.

De politie heeft ook gereageerd en roept Brislane op om zich te melden. Hier heeft ze geen gehoor aan gegeven. Ze heeft wel een nieuwe foto gepost op haar account waarop ze er naar eigen zeggen stukken beter uitziet. De politie heeft de voortvluchtige uiteindelijk getraceerd en aangehouden.

Voortvluchtige vrouw niet blij met foto in opsporingsbericht en deelt nieuwe foto Links de foto die de politie deelde en rechts de foto die de gezochte vrouw zelf heeft gepost. © Newcastle Police / Facebook