De problemen voor zanger R. Kelly blijven zich opstapelen want nu heeft, een vriendin die het eerder voor hem opnam, de zanger beschuldigd van misbruik.

De 24-jarige Joycelyn Savage nam het tot voor kort nog op voor de zanger maar heeft nu een ander verhaal. Volgens de vrouw zou ze gemanipuleerd zijn door R. Kelly die haar beloofd had te helpen bij haar muziekcarriere. ‘Robert vertelde me zoveel leugens en mijn negentienjarige geest geloofde ze allemaal’, aldus Savage.

Volgens het slachtoffer moest ze Kelly aanpreken met ‘master’ of ‘daddy’ en moest ze alle contact verbreken met haar familie. Eerder dit jaar vertelde Savage samen met de 21-jarige Azriel Cary een ander verhaal tijdens een interview met Gayle King. Daarin gaf ze toen aan dat er niets mis was met de relatie die ze had met de zanger.

Het verhaal van Savage lijkt op dat van andere vrouwen die Kelly beschuldigd hebben van emotioneel en seksueel misbruikt. Kelly ontkent alle beschuldigingen en zegt onschuldig te zijn. Volgens de zanger zouden de vrouwen onder meer uit zijn op zijn geld. R. Kelly zit vast en riskeert een langdurige celstraf.