Gepijp voor vrijheid bij ‘sportieve’ manager

Een winkelmanager in het Amerikaanse Clarksville in de staat Tennessee is aangehouden omdat hij twee vrouwen die verdacht werden van winkeldiefstal gedwongen had tot orale seks. Hij was wel zo sportief dat ze na het gepijp een aantal spullen gratis mee mochten nemen.

De 38-jarige Robert Lindlau betrapte twee vrouwen van 32 en 44 jaar oud toen ze een aantal spullen zonder af te rekenen wilden meenemen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en de vrouwen werden in een kamertje achterin de winkel gezet tot de politie arriveerde.

De winkelmanager vertelde de vermeende winkeldievegges dat de politie pas over een uur zou arriveren. In de tussentijd moesten de vrouwen zich uitkleden en hem oraal bevredigen. Nadat ze dit gedaan hadden mochten ze weer vertrekken. De sportieve winkelmanager liet ze nog een aantal artikelen die ze wilden stelen, gratis mee naar huis nemen. Hoe sportief is dat van hem. De politie dacht daar klaarblijkelijk anders over en hielden de man aan. Hem hangt nu een gevangenisstraf boven het hoofd.