© crime-nieuws.nl

Vrouw aangehouden na beschieting flat bij schietpartij, auto in beslag genomen

De politie heeft in Vlissingen een vrouw aangehouden na een beschieting van een flat.

Op zondagmiddag heeft er een schietincident plaatsgevonden op een flat aan de Vincent van Goghlaan in Vlissingen. Er zijn enkele schoten gelost, maar er is voor zover bekend niemand gewond geraakt. De politie heeft een verdachte vrouw aangehouden in verband met het schietincident en doet uitgebreid sporenonderzoek.

De melding van het schietincident kwam kort voor 18.00 uur binnen vanuit de Hercules Segherslaan, maar bij aankomst van de politie bleek het te gaan om de flat aan de Vincent van Goghlaan. Op straat lagen kogelhulzen en er was een gat te zien in een raam van de flat. De politie heeft de omgeving afgezet tot en met de President Rooseveltlaan en de Bloemenlaan om sporenonderzoek te doen. Dit zal nog geruime tijd duren.

De politie heeft een auto met Duits kenteken in beslag genomen en een vrouw aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident. Het onderzoek naar de toedracht van de schietpartij is nog gaande. Mensen die iets gezien hebben worden opgeroepen om contact op te nemen met de politie via het alarmnummer 112.