Vrouw betrapt partner bij verkrachting dochter (14) en hakt geslachtsdelen eraf

Een vrouw uit India is aangehouden voor het afhakken van de geslachtsdelen van haar partner nadat hij haar dochter zou hebben proberen te verkrachten.

Het opmerkelijke incident vond enkele weken terug plaats in de provincie Lakhimpur Kheri in Uttar Pradesh in India. Een 36-jarige vrouw kwam na een lange dag werken weer thuis en betrapte haar partner die zich zou vergrijpen aan haar 14-jarige dochter.

De vrouw zegt naar eigen zeggen in een gevecht te zijn geraakt met de 32-jarige man. Ze voelde zich zodanig bedreigd dat ze een mes uit de keuken pakte en op hem in heeft gestoken. Vervolgens hakte ze zijn geslachtsdelen eraf.

‘Hij viel me zelfs aan terwijl ik mijn dochter probeerde te redden, dus ik haalde een mes uit de keuken en hakte zijn geslachtsdelen af ​​om hem een ​​lesje te leren. Ik heb geen spijt van wat ik heb gedaan.’ Aldus de vrouw in lokale media. Ze zit nu vast en riskeert een gevangenistraf.