Vrouw brengt beste vriendin om het leven en steelt pasgeboren baby

Vrouw brengt beste vriendin om het leven en steelt pasgeboren baby

Een Amerikaanse vrouw heeft haar beste vriendin om het leven gebracht en haar baby gestolen.

De 33-jarige Magen Fieramusca wordt ervan verdacht een plan te hebben beraamd om haar beste vriendin Heidi Broussard te ontvoeren en haar pasgeboren baby te stelen. Daarnaast wordt ze verdacht van het wegmaken van het lichaam van haar vriendin.

De vrouw deed maandenlang alsof ze zwanger was en hield dit vol tot haar vriendin een kind kreeg. Op een gegeven moment verdween Broussard met haar baby en stelde de politie een onderzoek in. Dit leidde uiteindelijk naar Fieramusca.

Na onderzoek werd de baby van Broussard aangetroffen bij de ex-vriend van Fieramusca. De man wist van niets en vertelde dat zijn ex plotseling voor de deur stond met een baby en met het verhaal kwam dat ze was bevallen zonder iemand in te lichten.

Bij doorzoeking van de woning van de verdachte vrouw troffen agenten een lichaam aan in een auto in de achtertuin. Het bleek te gaan om Heide Broussard. Volgens de politie is ze door haar beste vriendin vermoord om haar baby te kunnen stelen. De verdachte zou moedergevoelens hebben gehad.