Vrouw door crimineel gezocht voor drievoudige moord gedwongen om ruim 3000 kilometer te rijden

Een vrouw is door een crimineel gezocht voor een drievoudige moord onder schot gedwongen om ruim 3000 kilometer te rijden.

De 34-jarige Laura Johnson ging tijdens haar lunchpauze even naar de parkeerplaats waar haar auto stond in Springfield, Oregon, toen ze benaderd werd door een gewapende man. Het ging om Oen Evan Nicholson die door de politie gezocht werd voor een drievoudige moord. Hij dwong de vrouw om in haar auto te stappen en te rijden.

Het werd uiteindelijk een lange rit van 3219 kilometer naar Wisconsin. Daar gaf Nicholson zichzelf over aan de politie en is aangehouden. De vrouw kwam met de schrik vrij en heeft verder geen verwondingen of iets dergelijks opgelopen. Naar verluidt heeft zij hem tijdens de 33 uur durende rit overgehaald om zich over te geven.

Nicholson wordt verdacht van het vermoorden van zijn vader, Charles Simms Nicholson, wiens lichaam werd gevonden in een trailer op een campercamping van The Mill Casino in de kustplaats North Bend, ongeveer 177 kilometer ten zuidwesten van Springfield, op vrijdag. Daarnaast zou hij nog twee andere personen hebben gedood. De verdachte zit vast en de politie doet verder onderzoek in deze zaak.