In Utrecht is een 52-jarige vrouw in een scootmobiel gestoken met een injectienaald. Het slachtoffer heeft zich na de laffe aanval laten behandelen bij een arts. Het is niet duidelijk of ze er iets aan heeft overgehouden.

De dame in kwestie kreeg ruzie met een man bij een bloemenwinkel in de Gildstraat. d dader was boos dat hij niet bij zijn rugtas kon door haar geparkeerde scootmobiel. Toen de vrouw de man de tas wilde geven haalde hij uit met een injectienaald en raakte haar in haar vinger. Na de laffe aanval sloeg de dader op de vlucht.

De politie meldt dat het gaat om een blanke man van ongeveer 30 jaar oud met rossig/ rood lang krullend haar met opvallend veel sproeten in het gezicht. Verder had de man een opvallend litteken op de rechterzijde van zijn bovenlip en blauw/groene ogen. De verdachte had een tenger postuur en was tussen 1.65 en 1.70 meter lang en droeg een donkerblauw gebreid petje op zijn hoofd. Hij was gekleed in een beige vest met een zogenaamde houtje-touwtje sluiting en droeg daaronder een mosgroen t-shirt. Hij liep op lichtblauwe gympen met een witte zool.